SENIOR .NET UTVECKLARE

We are currently recruiting to our main office in Helsingborg, Sweden
(information in swedish)

SENIOR .NET UTVECKLARE

Vill du vara med på en mycket spännande och utvecklande resa i ett av Helsingborgs mest intressanta TECH-bolag?

Golden EDI erbjuder dig möjligheten att vara med tidigt på resan i ett produktbolag som tillhandahåller EDI-funktionalitet hos kunder runt om i världen.   Vårt erbjudande och produkt har en unik ställning på marknaden och vi siktar på att vara det internationella och självklara alternativet när det finns behov av EDI-funktionalitet.

Join us

Vilka och vad är Golden EDI?

Golden EDI är ett produktbolag, grundat 2013, som utvecklat en unik produkt inom EDI området. Vi erbjuder kunder marknadens mest attraktiva paketerade lösning med modern teknologi och prissättning. 

EDI handlar i första hand om att utbyta information och elektroniska dokument mellan olika företag. Drivkrafterna för EDI är framför allt effektivisering, kundkrav, lagkrav och säkerhet.  

Primärt är vi inriktade på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, men vi har även integrationer till andra affärssystem.

Vår produkt består av två delar, en tilläggslösning för Microsoft Dynamics 365 Business Central och en molnbaserad plattform som är utvecklad i .NET Framework (C#) med drift på Microsoft Azure. Golden EDIs tilläggslösning för Microsoft Dynamics 365 Business Central är dessutom certifierad som produkt av Microsoft och finns på marknadsplatsen AppSource.  

Vi säljer vår lösning via Microsofts certifierade partnerns. I dagsläget har vi ca 140 kunder framför allt i Norden/Baltikum men även Spanien och USA. Vi samarbetar med Microsofts största Dynamics 365 Business Central-partners. På sikt så kommer vår produkt kunna erbjudas som en renodlad SaaS-tjänst för slutanvändare och partners.  

OM TJÄNSTEN

Med en stor framgång för vår produkt behöver vi förstärka vårt team med en ny kollega som ser det som en spännande utmaning att vara med att leverera Golden EDI:s produkter och tjänster.

Som senior .NET-utvecklare hos oss arbetar du både med att vidareutveckla vår cloudtjänst och att vara med i kundprojekt som teknisk expert samt för bistå utvecklingen av nya meddelandeformat och kommunikationsprotokoll.   

Primärt söker vi dig som är fullstack-utvecklare eller back-end-utvecklare med flera års arbetslivserfarenhet. Du ska prata C# flytande och ha intresse av att vara med och utveckla en plattform som ska vara driftsäker och skalbar. Kunskaper inom EDI, affärsprocesser/affärssystem, systemarkitektur, Azure och distribuerade system är meriterande. Vi arbetar främst i Microsoftmiljö. Vi använder agila värderingar i hur vi organiserar och planerar vårt arbete.  

Följande nyckelord beskriver de teknologier och verktyg vi arbetar med:  

.NET Framework, C#, Git, GitHub, Visual Studio, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, Microsoft Azure SQL, SQL Server, Entity Framework, Azure, NUnit, React, .NET Core, Agile, CI, Web services, REST  

Eftersom vi är ett tillväxtbolag, blir du en central del i det vi gör och möjligheten att aktivt delta i att bygga vår verksamhet och påverka är mycket stora.  

Vi söker dig som

Har flera års erfarenhet av .NET-utveckling i C#.

Vill arbeta på ett produktbolag där du blir en viktig medarbetare i ett litet team som ska växa och bli fler.  

Du ska vilja ha ett varierande arbete som består både av vidareutveckling samt arbeta hands-on med kundprojekt.  

Det är en förutsättning att du använder engelska obehindrat i både tal och skrift.   

Vem är du?

Som person är du initiativrik, ansvarstagande, kommunikativ och noggrann. Du har ett mycket stort intresse av att utvecklas inom ditt yrke och har lätt för att ta till dig ny kunskap. Du ska vara självgående och arbeta väl både enskilt och i grupp. Sist men inte minst så trivs du i en miljö där du får stor möjlighet att påverka ditt arbete och där det hela tiden händer nya saker.   

Placeringsort är Helsingborg och villkor och startdatum enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten skicka en ansökan till rekrytering@goldenedi.com, vid frågor vänd dig direkt till Christian Jönsson som är ansvarig för den aktuella rekryteringen på 076-131 49 00 eller christian@goldenedi.com.

Nyckelord: .NET Framework, C#, Git, GitHub, Visual Studio, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, Microsoft Azure SQL, Entity Framework, Azure, NUnit, .NET Core, Fullstack, Backend, Utvecklare, Programmerare, Azure, Cloud, EDI, ERP, affärssystem, Cloud, Azure, Microsoft, Dynamics NAV, 365 Busines Central, PEPPOL, Systemintegration