STOCKFILLER

 

 

NaviPro ny återförsäljare av Golden EDI 

NaviPro kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s plattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation. 

Som affärssystemsleverantör till branschen vill vi hjälpa våra kunder med att nå framgång. Med Golden EDI som partner förädlar vi vårt erbjudande till marknaden och har möjlighet att stötta våra kunders verksamhetsspecifika krav och önskemål genom alla affärsprocesser, säger Johann Runemark, försäljningschef på NaviPro. 

Christian Jönsson, Marknads- och Försäljningschef på Golden EDI, gläds åt det nya samarbetet: 
Vi är glada för NaviPros förtroende och ser fram emot ett spännande partnerskap där NaviPro med sitt fokus på paketerade tillämpningar passar väl in i vår syn på hur kunder vill konsumera affärsförmågor nu och på sikt. 

Golden EDI hjälper företag att uppfylla EDI- och integrationskrav med dess stora komplexitet genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst. Golden EDI har många färdigpaketerade lösningar så som Inter Company, Master Data, 3PL, Web integration, m.fl.   

 

Kort om NaviPro 

Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem åt våra kunder. Vi medverkar till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt. 

www.navipro.se  

För mer information, vänligen kontakta: 
Christian Jönsson, Golden EDI, 076–1314900 
Johann Runemark, NaviPro,0735–190622