Join us

We are currently recruiting to our main office in Helsingborg, Sweden
(information in swedish)

EDI Applikations-konsult

Vill du vara med på en utvecklande resa i ett av Helsingborgs mest spännande tillväxtbolag?

Golden EDI erbjuder dig möjligheten att vara med tidigt på resan att lansera och införa EDI funktionalitet hos kunder i Sverige och så småningom i hela världen. Vårt erbjudande och produkt har en unik ställning på marknaden och vi siktar på att vara det självklara alternativet för EDI.

Join us

Vilka och vad är Golden EDI?

EDI handlar i första hand om att utbyta information och elektroniska dokument mellan olika företag, drivkrafterna för EDI är framförallt effektivisering, kundkrav, lagkrav och säkerhet.

Golden EDI är ett produktbolag, grundat 2013, som utvecklat en unik produkt inom EDI området, där vi erbjuder kunderna marknadens mest attraktiva paketerade lösning med modern teknologi och prissättning.

Primärt är vi inriktade på Microsoft Dynamics NAV och kommande 365 Business central, men vi har även integration till andra affärssystem.

Golden EDI är utvecklad enligt senaste arkitekturprinciperna och följer Microsofts riktlinjer för hur tilläggslösningar skall utvecklas. Golden EDI är dessutom certifierad som produkt av Microsoft.

Vi säljer vår lösning via Microsofts certifierade partnerns, dvs via de som säljer, inför och underhåller kundernas affärssystem. I dagsläget har vi ca 45 kunder och vi samarbetar med de tre största Microsoft partnerna i Sverige.

Om jobbet

Med en stor framgång för vår produkt behöver vi förstärka vårt team med en ny kollega som ser tjusningen i att vara med och leverera Golden EDI.

Som applikationskonsult hos oss arbetar du i första hand med att, i projektform, införa våra lösningar hos kunderna tillsammans med våra partners och supportera befintliga kunder. Detta innebär att vara med tidigt för att förstå kundens behov till slutgiltig driftsättning, och praktiskt göra de uppsättningar som behövs.

Arbetet innebär fortlöpande kontakter med kunder, partners och eventuella andra inblandade parter som krävs för att lösa kundens behov. Från tid till annan kommer du även att hålla utbildningar för våra kunder och partners.

Eftersom vi är ett tillväxtbolag, blir du en central del i det vi gör och möjligheten att aktivt delta i att bygga vår verksamhet och påverka är mycket stora.

Vi söker dig som

Är van vid att arbeta med system, för att göra det vi beskriver ovan, du trivs med att vara lite av spindeln i nätet där du ser tjusningen i bredden, allt från att kommunicera med andra, koordinera projekt, till mer tekniska frågeställningar.

Vi bedömer att du idag har inslag av det vi beskriver, och att du är intresserad av att växa vidare. Kunskap som applikationskonsult, erfarenhet inom EDI, och eller affärssystem är meriterande.

Vem är du?

Som person är du någon som känns igen av att ha en stark drivkraft i allt du gör, pedagogiskt förhållningssätt, kombinerat med en öppenhet respektive ödmjukhet inför att lära dig nytt, samtidigt som du också vill bidra med dina befintliga kompetenser.

Du är strukturerad och har sinne för detaljerna i ditt arbetssätt och har en god förmåga att jobba med flera saker samtidigt.  Sist men inte minst så trivs du i en miljö där du får chans att påverka med ditt arbete!

Placeringsort är Helsingborg och villkor och startdatum enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten skicka en ansökan till rekrytering@goldenedi.com, vid frågor vänd dig direkt till Christian Jönsson som är ansvarig för den aktuella rekryteringen på 076-131 49 00 eller christian@goldenedi.com.

Nyckelord: DigitaliseringEDIformatmeddelandeVANERP,
affärssystemaffärssystemsprocesserCloudAzure,
Microsoft Dynamics NAVPeppol365 Business CentralAppSource.