STOCKFILLER

 

 

Goodfellows ny återförsäljare av Golden EDI  

Goodfellows kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s plattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.  

”I vår strävan att vara en långsiktig partner till våra kunder så är vikten av strategiska partnersamarbeten väldigt stor. Genom att kunna erbjuda Golden EDI’s lösningar till våra kunder så ökar vi våra möjligheter att ge dem precis det stöd som de behöver”, säger Janne Longnell, CEO på Goodfellows Business AB. 

Christian Jönsson, Marknads- och Försäljningschef på Golden EDI, gläds åt det nya samarbetet: 

Vi är glada för Goodfellows förtroende och ser fram emot ett spännande partnerskap där Goodfellows med sitt fokus på paketerade tillämpningar passar väl in i vår syn på hur kunder vill konsumera affärsförmågor nu och på sikt. 

Golden EDI hjälper företag att uppfylla EDI- och integrationskrav med dess stora komplexitet genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst. Golden EDI har många färdigpaketerade lösningar så som Inter Company, Master Data, 3PL, Web integration, m.fl.   
 

Kort om Goodfellows

Goodfellows levererar tjänster inom områdena IT-infrastruktur, IT-säkerhet, Affärssystem och Integration till kunder inom flera olika branscher. Vår affärsmodell bygger på att ta fullt ansvar för funktioner och lösningar, genom att genomgående erbjuda fastpris utan bindningstider.  

https://goodfellows.se  

För mer information, vänligen kontakta: 
Christian Jönsson, Golden EDI, 076–1314900 
Janne Longnell, Goodfellows, 070-2111730