STOCKFILLER

 

 

Golden EDI hjälpte Gastro Import att göra sommaren!

Gastro Import är en livsmedelsleverantör av kvalitetsprodukter som har, med hjälp av Golden EDI, integrerat delar av sitt försäljningsflöde med Stockfiller. Under sommaren har flera tusen ordrar automatiserats med hjälp av Golden EDI.

Andreas Claesson VD på Gastro Import säger –  ”Att effektivisera orderhanteringen har gett oss möjlighet att ta hand om ordervolymer som annars hade varit svåra att hantera i denna omfattning”.  

Andreas fortsätter – ”Vår bransch har haft det tufft under pandemin och då har det gällt att försöka effektivisera där det funnits möjlighet. Vi har haft Golden EDI i några år och redan nu planerar vi att göra fler kopplingar till vårt affärssystem. Tidigare var EDI mest drivet av krav utifrån, men nu ser vi tydligt hur vi kan effektivisera oss med Golden EDI”.

Mats Persson på Golden EDI – "Det här är ett bra exempel på effekten av det vi kan leverera. Vi brukar förklara det genom att vi inte bara överför information, vi tar hand om vad som händer efter att informationen har mottagits eller innan vi skickar ut information. Vi kontrollerar till exempel flera delar av deras mottagna order, inklusive lagersaldon i deras logistikföretag, innan vi automatiskt släpper ordern för plockning. Om något är avvikande så aviserar vi orderavdelningen för manuell hantering.”

Mats fortsätter – ”Vi arbetar efter principen ”If This Then That”, där kunden är med och bestämmer hur vi på bästa sätt kan effektivisera deras affärsprocesser. Det som är riktigt spännande är att, med Golden EDI kan vi i stort sett vara med i alla typer av integrationer och leverera liknande effekter”.

Golden EDI effektiviserar PDF-hanteringen! 

Sedan ganska länge har Golden EDI haft en gratisfunktion för att automatisera utgående PDF-dokument i Dynamics NAV/Business Central.  

Gratisfunktionen fungerar nu även med den nya lösningen för e-post scenario i Business Central. Med andra ord finns det alltid en möjlighet att få ett mervärde med att ha Golden EDI installerat. När behov för integrationer, i en eller annan form dyker upp, så finns alltså möjligheterna redan på plats.

Läs mer om vår PDF-funktion och våra snabbinstallerade fakturatjänster på http://goldenedi.com/services/fakturahantering-utgaende

 

 

 

Golden EDI hjälper företag att uppfylla integrationskrav och EDI behov, med dess stora komplexitet, genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst.