STOCKFILLER

 

Accigo ny återförsäljare av Golden EDI

Accigo kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s integrationsplattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.

I vår strävan att vara en långsiktig partner till våra kunder så är vikten av strategiska partnersamarbeten väldigt stor. Genom att kunna erbjuda Golden EDI’s lösningar till våra kunder så ökar vi våra möjligheter att ge dem precis det stöd som de behöver”, säger Anna Brunell, Business Team Lead på Accigo.

Christian Jönsson, Marknads- och Försäljningschef på Golden EDI, gläds åt det nya samarbetet:

”Vi är glada för Accigos förtroende och ser fram emot ett spännande partnerskap där Accigo med sitt fokus på paketerade tillämpningar passar väl in i vår syn på hur kunder vill konsumera affärsförmågor nu och på sikt”

Golden EDI hjälper företag att uppfylla EDI- och integrationsbehov med dess stora komplexitet genom att leverera en lättimplementerad, användarvänlig och kostnadseffektiv tjänst. Golden EDI har många färdigpaketerade lösningar så som Inter Company, Master Data, 3PL, Web integration, m.fl. 

 

Kort om Accigo
Vi hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med tekniken som möjliggörare. Vi fokuserar på människan och förändringsprocesser minst lika mycket som på själva tekniken. Att vinna tillsammans och möta utmaningar tillsammans är hur ett lyckat partnerskap borde fungera. Läs mer om Accigo här

 

För mer information, vänligen kontakta:
Christian Jönsson, Golden EDI, +46 76 1314900
Anna Brunell, Accigo AB, +46 70 750 28 43