Nyheter

 

Accigo ny återförsäljare av Golden EDI.

Accigo kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s integrationsplattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.

Läs mer

 

Vendre och Golden EDI ingår partnerskap, skapar ett unikt erbjudande.

Med det nya samarbetet kan vi erbjuda e-handel med Business Central för alla B2B-bolag till fast pris. Vendres främsta mål är att hjälpa små och medelstora B2B bolag att enkelt etablera och utveckla digital försäljning med standardiserad best practice och branschens bästa partners. 

Läs mer

 

Goodfellows ny återförsäljare av Golden EDI 

Goodfellows kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s plattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.   

Läs mer

 

NaviPro ny återförsäljare av Golden EDI 

NaviPro kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s plattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation.  

Läs mer


 

GOLDEN EDI HJÄLPTE GASTRO IMPORT ATT GÖRA SOMMAREN!

Gastro Import är en livsmedelsleverantör av kvalitetsprodukter som har, med hjälp av Golden EDI, integrerat delar av sitt försäljningsflöde med Stockfiller. Under sommaren har flera tusen ordrar automatiserats med hjälp av Golden EDI.Andreas Claesson VD på Gastro Import säger –  ”Att effektivisera orderhanteringen har gett oss möjlighet att ta hand om ordervolymer som annars hade varit svåra att hantera i denna omfattning”.  

 Läs mer


 

Ongoing WMS nu fullt integrerat med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Golden EDI erbjuder nu en effektiv hantering av alla processer/flöden till Ongoing WMS i Dynamics 365 Business Central och Dynamics NAV. Kopplingen innebär att såväl inköps- som försäljningsflödena integreras med logistikprocesserna i samma tjänst, vilket skapar en automatiserad och effektiv flödeshantering. Integrationen kan användas av dig som vill effektivisera logistikhanteringen själv med hjälp av Ongoing WMS eller för dig som outsourcar ditt lager till en tredjepartslogistiker, som använder Ongoing WMS.

 Läs mer

 

Yellow Solution ny återförsäljare av Golden EDI

Yellow Solution kompletterar sitt kunderbjudande med Golden EDI:s plattform i syfte att erbjuda sina kunder en kostnadseffektiv och nyckelfärdig tjänst, där målet är att de ska kunna öka sin digitalisering och utbyte av kritisk affärsinformation via EDI.
Jonas Grunditz, Yellow Solution ” Med Golden EDI som partner förädlar vi ytterligare vårt erbjudande till marknaden. Med en stabil och kostnadseffektiv EDI tjänst skapar vi ytterligare effekter tillsammans med våra kunder

 Läs mer

 

Stockfiller och Golden EDI i strategiskt samarbete

Stockfillers stöd för att effektivisera och digitalisera det manuella orderflödet utanför de centrala flödena finns nu med några få klick tillgängligt i Dynamics 365 Business Central.
Lukas Jaktman, Stockfiller "Med Golden EDI kan vi nu erbjuda användare till Dynamics 365 Business Central en fullt integrerad och effektiv tillgång till Stockfiller. Genom denna integration kan orderflöden, som annars kräver kostsam manuell hantering, hamna direkt i affärssystemet och dess normala orderprocess, tillsammans med övriga centrala och/eller digitala order"

 Läs mer

 

 

BASIC–INVOICE - ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

Ett måste för varje Microsoft Dynamics 365 Business Central användare

Det har aldrig varit enklare att effektivisera din utgående fakturahantering än nu med Golden EDIs nya tjänst Basic-Invoice. Du väljer enkelt vilket distributionssätt du önskar per kund, e-fakturaPDF eller print. Din besparing är garanterat märkbar och du beställer den online av oss och det krävs ingen konsultinsats för att komma igång. 

Läs mer